Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Rotan stoelen

Astranova stelt u graag haar collectie rotanstoelen voor. Een degelijke kwaliteit, een grote keuze aan kleuren en een breed assortiment zijn ongetwijfeld onze beste troeven. Ook logo-opdruk of een bijpassende barstoel behoren tot de mogelijkheden van diverse modellen. Interesse in professioneel advies of u wenst een vrijblijvende offerte? Contacteer ons hier , bel ons 09/228.80.20 of bezoek onze toonzaal (afspraak wenselijk).

1.6.1<br>Drop

Ref: 1.6.1

1.6.2<br>Deze comfortabele armstoel in ALUMINIUM lijkt in rotan te zijn. Sterk, comfortabel en 30 kleuren.

Ref: 1.6.2

1.6.3<br>Deze strakke stoel in aluminium heeft een rotan-look. 30 kleuren en eigen logo mogelijk.

Ref: 1.6.3

1.6.4<br>'Den Turk' in Gent, met compacte stoel (alu in rotan-afwerking)  en 8-hoekige tafel in massief Tali.

Ref: 1.6.4

1.6.5<br>Deze opklapbare rotan-look stoel is praktisch en compact. Keuze uit 30 kleuren.

Ref: 1.6.5

1.6.6<br>Deze klassieke armstoel heeft een frame in alu (!), is licht, stapelbaar én sterk. Keuze uit 30 kleuren...

Ref: 1.6.6

1.6.7<br>Deze elegante armstoel in alu-frame heeft een art-deco uitstraling. Keuze uit diverse frame- en bekledingskleuren.

Ref: 1.6.7

1.6.8<br>Deze collectie heeft zowel stoel, armstoel, 2-zit én barstoel. Frame is in INOX, bekleding keuze uit 30 kleuren. Pure luxe....

Ref: 1.6.8

1.6.9<br>Deze collectie barstoel kan zowel voor binnen als buiten ! Frame in alu of rotan. keuze uit 30 bekledingskleuren.

Ref: 1.6.9

1.6.10<br>Deze stoel heeft een frame in alu (!). Rug en zit kan in 30 kleuren. Uw eigen LOGO is steeds mogelijk !

Ref: 1.6.10

1.6.11<br>Dit model heeft een alu frame (!), maar lijkt op rotan. Rug & zit kan in 30 kleuren.

Ref: 1.6.11

1.6.12<br>Deze armstoel heeft een alu frame (!), afgewerkt in roran-look. Rug en zit kunnen in 30 kleuren !

Ref: 1.6.12

1.6.13<br>Deze armstoel lijkt op tressé, maar is 100% kunststof, dus onderhoudsvrij, en nooit geen losse bindingen !!

Ref: 1.6.13

 

Een degelijke horecastoel is een stoel die speciaal is ontworpen voor gebruik in horecazaken, zoals cafés, restaurants en bars. Het is belangrijk dat deze stoelen stevig, duurzaam en comfortabel zijn, omdat ze dagelijks intensief gebruikt worden door verschillende gasten. Een degelijke horecastoel moet ook een aantal andere kenmerken bevatten, zoals gemakkelijke reiniging, weerstand tegen slijtage en verkleuring en een stijlvol uiterlijk dat past bij de inrichting van de horecazaak. Bovendien moet de stoel aan de veiligheidsnormen voldoen, zodat klanten comfortabel en veilig kunnen zitten. Kortom, een degelijke horecastoel is een investering die comfort en stijl biedt en tegelijkertijd duurzaam en praktisch is.Een goede bistrotstoel moet comfort bieden en stevig en duurzaam zijn. Het moet een aantrekkelijk ontwerp hebben en bij de stijl van de bistrot passen. Bovendien moet het makkelijk te onderhouden zijn en een lange levensduur hebben. Een goede bistrotstoel moet ook functioneel zijn en een geschikte zithouding ondersteunen, zodat de bezoekers comfortabel kunnen zitten voor langere tijd. Tenslotte moet het gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen zijn, vooral als er regelmatig gelegenheid is om meer ruimte te creëren in de bistrot.