Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Zitbanken en maatwerk

Astranova vervaardigt alle zitbanken op maat in eigen atelier. Lounge en strak, of liever klassiek met capitonnage? Wij realiseren al uw wensen! Het frame is steeds in multiplex, de moussevulling is vlamvertragend en voor de bekleding van uw zitbanken kan u kiezen uit een uitgebreid gamma stoffen, lederlooks of echt leder in onze ruime toonzaal (2000m²). Tevens vindt u bij ons een ruim gamme fauteuils en kleine zeteltjes. Uw muurpanelen en kussens maken wij voor u op maat. Wenst u een snelle en professionele herbekleding van uw eigen zitbanken, dan kan u zeker op ons rekenen. Interesse in professioneel advies of op zoek naar de ideale kleurcombinatie ? Contacteer ons vrijblijvend of bel 09/228.80.20.

Zitbanken op maat

Wij realiseren al uw wensen in eigen atelier.

Lees meer

Herbekleding en stoffering

voor intensief gebruik.

Lees meer

Decoratieve en akoestische panelen

in alle vormen en maten, uit eigen atelier.

Lees meer

Kussens en matrassen

Vakmanschap en maatwerk.

Lees meer

Stoffen, kunstleder en leder

Breed assortiment van merken en materialen.

Lees meer

Degelijke zitbanken voor horecazaken zijn zitbanken die speciaal zijn ontworpen voor commerciële horecagelegenheden, zoals restaurants, cafes en bars. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals leer, lederlook of sterk textiel, en zijn ontworpen om veelvuldig gebruik en slijtage te weerstaan. Onzezitbanken voor horeca en project bieden comfort en ondersteuning aan uw gasten, en zijn beschikbaar in verschillende stijlen en afmetingen om aan de specifieke behoeften en wensen van uw horeca of project te voldoen. Ze zijn belangrijk voor het creëren van een comfortabele en aantrekkelijke zitomgeving voor de gasten en dragen bij aan de algehele ervaring van uw ruimte.

Kussens op maat uit eigen atelier zijn een manier om een unieke en persoonlijke touch toe te voegen aan de inrichting van een huis of kantoor. Deze kussens worden op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij de specifieke afmetingen en stijl van een ruimte. Bovendien kunnen ze worden vervaardigd uit een breed scala aan materialen, waaronder stoffen, leder en andere textiel, wat betekent dat ze op verschillende manieren kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en voorkeuren van de klant. Door kussens op maat uit eigen atelier te laten maken, kunnen mensen hun eigen stijl en persoonlijkheid in de inrichting van hun huis of kantoor weerspiegelen. Bovendien kunnen ze ervoor zorgen dat hun meubels en interieur er comfortabeler uitzien en aanvoelen.