Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Herbekleding en stoffering

U wenst uw zitbanken, zetel of stoelen in een nieuw kleedje te steken? Wij kunnen uw herbekleding verzorgen met de vakmensen uit ons eigen atelier. Vakkundig ontmantelen, snij- en naaiwerk, garnierwerk: iedere stap leidt tot een naadloze afwerking. Vlamvertragende moussevulling en keuze uit honderden stoffenboeken zorgen ervoor dat uw meubelstuk een nieuw leven krijgt.

 In onze toonzaal helpen we u graag verder! Bel gerust 09/228.80.20 of stuur een mail. Wij geven u graag meer informatie

3.2.1<br>professioneel naaiwerk

Ref: 3.2.1

3.2.2<br>garnierwerk en stoffering in eigen atelier

Ref: 3.2.2

3.2.3<br>vlamvertragende mousse

Ref: 3.2.3

3.2.4<br>naaiwerk in eigen atelier

Ref: 3.2.4

3.2.5<br>In welk kleur en materiaal wenst u de bekleding ? Klik op 'zitbanken en maatwerk >>> stoffen, kunstleder en leder' !

Ref: 3.2.5

Degelijke zitbanken voor horecazaken zijn zitbanken die speciaal zijn ontworpen voor commerciële horecagelegenheden, zoals restaurants, cafes en bars. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals leer, lederlook of sterk textiel, en zijn ontworpen om veelvuldig gebruik en slijtage te weerstaan. Onzezitbanken voor horeca en project bieden comfort en ondersteuning aan uw gasten, en zijn beschikbaar in verschillende stijlen en afmetingen om aan de specifieke behoeften en wensen van uw horeca of project te voldoen. Ze zijn belangrijk voor het creëren van een comfortabele en aantrekkelijke zitomgeving voor de gasten en dragen bij aan de algehele ervaring van uw ruimte.

Kussens op maat uit eigen atelier zijn een manier om een unieke en persoonlijke touch toe te voegen aan de inrichting van een huis of kantoor. Deze kussens worden op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij de specifieke afmetingen en stijl van een ruimte. Bovendien kunnen ze worden vervaardigd uit een breed scala aan materialen, waaronder stoffen, leder en andere textiel, wat betekent dat ze op verschillende manieren kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften en voorkeuren van de klant. Door kussens op maat uit eigen atelier te laten maken, kunnen mensen hun eigen stijl en persoonlijkheid in de inrichting van hun huis of kantoor weerspiegelen. Bovendien kunnen ze ervoor zorgen dat hun meubels en interieur er comfortabeler uitzien en aanvoelen.